Εκτύπωση αυτής της σελίδας Προσθήκη στη Σύγκριση

Ξεφαρδηστηρας EG300

In stock
To Quote Form
Πολυπλευρος ξεφαρδηστηρας βιομηχανικου επιπεδου
Το μοντέλο EG300 μεγιστοποιεί την συνολική επανάκτηση του ξύλου από κάθε σανίδα και αυξάνει την συνολική παραγωγικότητα του πριστηρίου κατά 20-30 %.
Περιγραφή Ξεφαρδηστηρας EG300

Ο EG300 ξεφαρδηστήρας, συνδυάζει δύο λειτουργίες, τόσο αυτή του ξεφαρδήσματος όσο και αυτή του πολύδισκου. Το μοντέλο EG300 μεγιστοποιεί την συνολική επανάκτηση του ξύλου από κάθε σανίδα και αυξάνει την συνολική παραγωγικότητα του πριστηρίου κατά 20-30 %.

Στην βασική του έκδοση, ο ξεφαρδηστήρας EG300 περιλαμβάνει δύο δίσκους για το ξεφάρδησμα. Ένας δίσκος είναι σε προκαθορισμένη θέση και ο άλλος μετακινείτε από τον πίνακα του χειριστή - μέσο του ηλεκτρονικού προγράμματος που χρησιμοποιεί η μηχανή για την ακριβής τοποθέτηση του πλάτους κοπής. Προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν λέιζερ για να βοηθήσουν τον χειριστή να αποφασίσει το πλάτος κοπής με σκοπό την μέγιστη ωφέλεια στο τελικό προϊόν.

Ο ξεφαρδηστήρας EG300 αποτελείτε από 3 κύρια κομμάτια, την μονάδα κοπής, την τροφοδοσία και την αποτροφοδοσία. Αυτή η κατασκευή εξασφαλίζει, εύκολη μετακίνηση της μηχανής, στιβαρότητα και ευκολία στην τοποθέτηση του.

Τα δύο πάνω ράουλα στην μηχανή, προσφέρουν ευκολία στην μεταφορά την σανίδας από πίσω προς τα μπροστά για επαναληπτική κοπή. Ένας ρυθμιζόμενος φράχτης, προσφέρει την δυνατότητα γρήγορης τοποθέτησης για τις σανίδες που έχουν ήδη την μία πλευρά κομμένη.

Προαιρετικά, ο ξεφαρδηστήρας μπορεί να πάρει μέχρι 5 δίσκους και να μετατραπεί σε πολύδισκο, 4 δίσκοι τοποθετούνται σε στάνταρ θέση και ο πέμπτος δίσκος είναι μετακινούμενος. Η εναλλαγή από ξεφαρδηστήρα σε πολύδισκο και το αντίθετο είναι απλή, αυτή η ευελιξία επιτρέπει στον χειριστή της μηχανής να αντιδρά γρήγορα στις απαιτήσεις της παραγωγής. Η ταχύτητα τροφοδοσίας είναι ρυθμιζόμενη από 0-20 m/min.

Read More
Βίντεο Ξεφαρδηστηρας EG300
Χαρακτηριστικά Ξεφαρδηστηρας EG300
Περισσότερες πληροφορίες Ξεφαρδηστηρας EG300
Περισσότερες πληροφορίες
Εξουσία
Ιπποδυναμη 15 kW ηλεκτρικό μοτέρ
18.5 kW ηλεκτρικό μοτέρ
Ικανότητα κοπής
Μέγιστο πλάτος τροφοδοσίας 550 χιλιοστά
Μέγιστος πλάτος κοπής 420 χιλιοστά
Ελάχιστο πλάτος κοπής 20 χιλιοστά (Πολύδισκος)
60 χιλιοστά (Ξεφαρδησμα)
Μέγιστο ύψος κοπής 60 χιλιοστά
Ελάχιστο ύψος κοπής 16 χιλιοστά
Ελάχιστο μήκος κοπής 700 χιλιοστά
Κυκλική λεπίδα
Αριθμός δίσκων 2 - 5
Διάμετρος 350 χιλιοστά
Πάχος δοντιού δίσκου 4 χιλιοστά
Ταχύτητα περιστροφής 2940 rpm / 50 Hz
3520 rpm / 60 Hz
Σύστημα Τροφοδοσίας
Ταχύτητα τροφοδοσίας 0 - 25 m/min
Ράουλα με κίνηση 4 τεμάχια
Λειτουργίες και επιλογές του Edger
Βασικά ηλεκτρονικά TBS 01
Τυποποιημένα χαρακτηριστικά Πάνω ράουλα
Ρυθμιζόμενος Οδηγός Ξύλου
Επιλογές Λέιζερ
Λάβετε μια προσφορά Ξεφαρδηστηρας EG300
Write Your Own Review
You're reviewing:Ξεφαρδηστηρας EG300